Supradeck®, la marca líder en tarima tecnológica.

100% RECICLAT

IRECICLABLE

El respecte pel mediambient és una prioritat per a Supradeck,
és per això que fabriquem els nostres productes amb materials 100% reciclatsi reciclables.

ENS PREOCUPEM PEL MEDI AMBIENT

ENS ESFORCEM EN CADA ASPECTEPER A REDUIREL NOSTRE IMPACTE EN EL MEDI AMBIENT. CREIEM QUE LA SOSTENIBILITATÉS EL MILLOR PER A TOTS A LLARG TERMINI.

Utilitzem una tecnologia que ens permet reciclar gran part dels nostres residus de polímers tornant-los a extreure grànuls. Aquests grànuls s’utilitzen a la producció d’un determinat tipus de tarima que compleixamb els nostres requisits d’alta qualitat. Això fa que el nostre procés siguirespectuós amb el medi ambient i eficient desdel punt de vista financer.

SOM
SUPRADECK

A SUPRADECK ENS ESPECIALITZEM EN LA PRODUCCIÓ DE POSTS D’ALTA QUALITAT PER A DIVERSOS FINS COM ARA TERRASSES, TANQUES I FAÇANES.

EL NOSTRE PROPÒSIT
Considerem que el nostre paperés aconseguir el progrés en tota la industria a través del nostre compromís, qualitati servei al client. El nostre objectiués satisfer les necessitats dels nostres clients, per a això ens centrem en el producteien el seu lliurament. Al analitzari millorar tot constantment, creiem que podem millorar encara més la qualitati les característiques del nostre producte, tal com ho vam fer fa uns anys quan vam començar.

ENSCENTREM
EN CADA DETALL

A SUPRADECKCREIEM QUE ELS PETITS DETALLS PODEN CONVERTIR ALGUNA COSA `BONA' EN ALGUNA COSA `GRAN'.

Aquesta no és la fustasintètica habitual de la que n’has escoltatparlar o amb la que has treballat abans. La nostra Supradeck és la culminació d’anys de recercai proves amb l’objectiu de desenvolupar un producte que siguiel més resistent a la decoloració, el més durador, el més sòlidi amb les millors característiques d’aparença que hi ha al mercat. No solament combinem plàstic reciclatifusta. Hem mesclat polietilè d’alta densitat (PEAD) amb fibres de fusta i recobertamb una capa de polímerque segella la capa exterior en un post impermeable, sense rascades, taquesi de colors sòlids.

LA NOSTRAMANERA DE
DISTRIBUCIÓ

QUALSEVOL EMPRESA QUE VULGUI COMPRAR ELS NOSTRES PRODUCTES POT FER-HO. NO NOMÉS SOM EL PROVEÏDOR PREFERIT D’INSTAL•LADORS INDEPENDENTS, SINÓ TAMBÉ SOM CAPAÇOS DE SATISFER LES NECESSITATS DE LES GRANS EMPRESES.

EXISTÈNCIES
Oferir un gran rendiment no solament té a veureamb la durabilitati la qualitat, sinó tambéamb tenir la quantitat adequada d’existències disponibles. Podem mantenir les existències necessàries per a vostè i el nostre modern sistema d’existències assegura el lliurament, gestió d’estoci reposició ràpids.

LA QUALITATÉS EL COR DEL QUE FEM

TOTS ELS NOSTRES POSTSHAN ESTAT SOTMESOS A PROVES EXHAUSTIVES PER A ASSEGURAR-NOS QUE SEMPRE LLIUREM LA MILLOR QUALITAT.

La qualitat comença en les matèries primeres, i només utilitzem el polímer de majorqualitat. Als nostres propis laboratoris i sales de proves, duem a termeàmplies proves abans, durant i després del procés de producció per a lliurar posts amb una vida útil i rendiment excepcionals.

ELS NOSTRE PROCESSOS SÓN
INIGUALABLES

CADA ASPECTE DE LA PRODUCCIÓ ES CUIDA D’A PROP.

El material dels nostresproductes es mantésegons els estàndards més alts i tots els materials i productes són revisats i provats amb factors clau.Els nostres processos han estat millorats on fos necessari per a prevenir problemes de qualitati tots els nostres empleats tenen les seves habilitats individuals que són constantment revisadesi millorades a través deformació.


UNA COMBINACIÓ DE
CREATIVITAT,
INNOVACIÓI EXPERIÈNCIA

El treball es du a terme a les nostres instal•lacions perfectes de recercainternes i externes per a optimitzar cada detall dels nostres posts.